We bieden onze gasten één van deze arrangementen aan. Maak een keuze waar we je blij mee kunnen maken en geef dit aan onder het knopje ‘reserveren’.

Broeder en Zuster arrangement

Boek een (mid)week vakantie in www.huisjeinAalten.nl en ga lekker lunchen bij Broeder en Zuster. De hipste lunchroom van Aalten. Je ontvangt de 2e lunch bij Broeder en Zuster op onze kosten.

Eet smakelijk bij: https://www.broeder-zuster.nl/

Kasper Paul IJs-arrangement

Heb je www.huisjeinAalten.nl geboekt? Zin in een ijsje? Haal ‘m maar op bij de fijnste ijssalon van Aalten. Voor iedereen eentje. https://www.kasperpaul.nl/pg-31068-7-100914/pagina/ijssalon.html

 

Prins Maurits – arrangement 

De Spanjaarden hebben Bredevoort verlaten. De weg is vrij om Bredevoort in te nemen. Dat doen jullie samen met Prins Maurits. Op donderdagen (april t/m oktober) leidt hij jullie in Bredevoort rond en vertelt alles over de slag bij de Kruittoren en het Bredevoortse bolwerk. Wij betalen voor 2 personen het kaartje voor de rondleiding.

 

Duik onder – arrangement

Een indrukwekkend deel van onze geschiedenis van dichtbij bekijken en beleven? Aalten herbergde in de oorlog veel onderduikers. Nu bestaat de mogelijkheid om op onze kosten 75 jaar terug te gaan in de tijd. #Indrukwekkend, #Confronterend, #Leerzaam, #Ditnooitweer. Voor 2 personen hebben wij een kaartje gereserveerd.  Check: https://nationaalonderduikmuseum.nl/

Complete ontspanning met dit Hottub-arrangement

Stel je voor…. een goed glas in de hand. Leuke mensen in de tub en zonsondergang. Da’s toch genieten op en top? Veel plezier in deze houtgestookte hottub. Bij te boeken voor € 100,– per verblijf.

Wij verzorgen het brandhout.

Met imkerij Achtertuinhoning naar de bijen

Altijd al meer willen weten over de honingbij? Zijn het echt zulke nuttige diertjes. Boek dit arrangement. Voor € 30,– per gezelschap heb je een interessant verhaal met een echt imkerpak aan. Bekijk ook het tabblad Achtertuinhoning voor meer informatie.