We bieden onze gasten één van deze arrangementen aan. Maak een keuze waar we je blij mee kunnen maken en geef dit aan onder het knopje ‘reserveren’.

Krul arrangement

Boek een (mid)week vakantie in www.huisjeinAalten.nl en ga lekker lunchen bij Krul op de Markt in Aalten. De hipste lunchroom van Aalten. Je ontvangt de 2e lunch bij Krul op onze kosten.

Eet smakelijk bij: https://restaurantkrul.nl/

Kasper Paul IJs-arrangement

Heb je www.huisjeinAalten.nl geboekt? Zin in een ijsje? Haal ‘m maar op bij de fijnste ijssalon van Aalten. Voor iedereen eentje. Kijk hier bij IJssalon Kasper Paul 

Prins Maurits – arrangement 

De Spanjaarden hebben Bredevoort verlaten. De weg is vrij om Bredevoort in te nemen. Dat doen jullie samen met Prins Maurits. Op donderdagen (april t/m oktober) leidt hij jullie in Bredevoort rond en vertelt alles over de slag bij de Kruittoren en het Bredevoortse bolwerk. Wij betalen voor 2 personen het kaartje voor de rondleiding.

 

Duik onder – arrangement

Een indrukwekkend deel van onze geschiedenis van dichtbij bekijken en beleven? Aalten herbergde in de oorlog veel onderduikers. Nu bestaat de mogelijkheid om op onze kosten 75 jaar terug te gaan in de tijd. #Indrukwekkend, #Confronterend, #Leerzaam, #Ditnooitweer. Voor 2 personen hebben wij een kaartje gereserveerd.  Check: https://nationaalonderduikmuseum.nl/

Complete ontspanning met dit Hottub-arrangement

Stel je voor…. een goed glas in de hand. Leuke mensen in de tub en zonsondergang. Da’s toch genieten op en top? Veel plezier in deze houtgestookte hottub. Bij te boeken voor € 100,–.

We vullen deze brandschone tub met vers water en desgewenst steken we ‘m ook nog voor je aan bij aankomst. Er wordt een ruime voorraad hout verstrekt. Bij normaal gebruik is dit voldoende. Extra hout is uiteraard bij te bestellen voor €15,– per mand. Jullie kunnen dan gedurende jullie verblijf 3 dagen (vanaf aankomst) volop genieten van ultieme welness, starend naar de Achterhoekse sterrenhemel.

(Verlenging met 3 dagen is mogelijk. We maken de hottub weer schoon, vullen ‘m met vers water en je krijgt een nieuwe voorraad hout). Verlenging kost € 50,–.