profile_picture_fb_profile_logomark

Dave en Chantal, 

De tijd hier is omgevlogen. Het huisje is prachtig, alles erop en eraan. Het ontbrak ons aan niets. We hebben 3 dagen fietsen gehuurd en de gezellige omgeving verkend. In Bredevoort kwamen we Hendrikje Stoffels tegen (geliefde van Rembrandt v. Rijn). Zij heeft ons tijdens de stadswandeling verteld over haar levensloop en ons rondgeleid door het prachtig stadje. Kortom, we hebben hier een heerlijke midweek gehad. Groeten, 3 op een rij 😉

profile_picture_fb_profile_logomark

Mei 2023

Lieve mensen, We hebben een mooie week gehad. En wat hebben we genoten van het frisse voorjaarsgroen, het prachtige landschap, de vogels en de vriendelijke bevolking hier in de Achterhoek. Hartelijke groet, A&J

profile_picture_fb_profile_logomark

Dec. 2022

Beste Dave en Chantal, 

Bedankt voor jullie gastvrijheid in jullie mooie huis. We hebben ontzettend genoten van de rust hier. Wat is het hier stil! Het huisje is erg mooi, schoon en netjes geordend. Dit vonden wij erg fijn. We zullen met plezier terugdenken aan ons weekendje in de Achterhoek en hopen nog eens terug te komen. Groetjes, M, S & T.  (De meiden uit de randstad ;). 

profile_picture_fb_profile_logomark

5 Sterren. We hebben het erg naar onze zin gehad. Bedankt voor de goede zorgen! We hadden een erg leuk weekend. Heerlijk houtkacheltje aan. Het was genieten. Supergezellig. F.G.

profile_picture_fb_profile_logomark

11-11-2022 Heel mooi en compleet huisje! Heel mooi gelegen en direct bij leuke wandelroutes. Overal is aan gedacht. Leuke details, voelt echt warm aan! Hottub is een aanrader! Chantal en Dave zijn echt hele vriendelijke en behulpzamen verhuurders. Maar het allerbelangrijkste voor ons; het huisje was echt superschoon! Zou het iedereen aanbevelen! M.

profile_picture_fb_profile_logomark

Hey Dave en Chantal,

Even weg uit ons hectische leven. Even rust en ontspanning. Dat is gelukt. We hebben genoten! Het meest van de omgeving en de fietsroutes. Bedankt voor het gezellige ontvangst en al het lekkers wat klaar stond. Jullie mooie en gezellige huisje zullen we zeker bij anderen aanraden. Hartelijke groet, Fam. R.

profile_picture_fb_profile_logomark

Beste Dave en Chantal,

Dankjulliewel dat we de afgelopen week in jullie mooie en gerieflijke woning mochten vertoeven. Trouwens: ook heerlijke bedden! En je komt in deze mooie omgeving ook echt tot rust. Het Onderduikmuseum in Aalten is zeer de moeite waard! We hebben een fijne week gehad. Dank. J, M en L

PS. De ontvangst was zeer hartelijk en ook de krant kwam nog door de brievenbus. Fijn 🙂 

profile_picture_fb_profile_logomark

Beste Dave en Chantal,

Bedankt voor de heerlijke week die we in jullie huisje hebben gehad! De ontvangst was heel gastvrij en waren ook blij met de extra tips voor het inklappen van de enorme parasol en het opstoken van de hottub. Met veel enthousiasme hebben we in het bos nog wat extra hout gesprokkeld. We hebben bijna de hele week in jullie prachtige tuin doorgebracht: ‘s ochtends een ontbijtje aan de koffietafel/picknicktafel. Vervolgens koffie/thee/Wiener melange in het prieeltje en ‘s avonds onder sterren in de hottub. De tafel bleek ook perfect voor al onze knutselactiviteiten, met als hoogtepunt bijna echte Bob Ross-schilderijen. Veel groetjes, I, R en S. 

PS. Cooltub is ook chill

profile_picture_fb_profile_logomark

Mei 2022

Chantal en Dave.

Wat hebben we genoten van jullie mooie en van alle gemakken voorziene huisje!

Rust!, ruimte, de vogels, de attenties van de gastheer en gastvrouw, het kon niet beter. Top locatie en huisje.

Het weer was een cadeautje, onverwacht, maar waardoor we vooral van het buitenleven hebben kunnen genieten. We kunnen en zullen jullie van harte aanbevelen. Huisje in het Groen. 

Lieve groet, F en E

profile_picture_fb_profile_logomark

Wat een heerlijk schoon huisje! De hottub was heerlijk! Wel soms lastig om te bepalen hoe warm je ‘m moet opstoken. Maar het is gelukt. En de kinderen hebben heel goed gebruik gemaakt van de trampoline. Voor hen hadden we overdag niet weg hoeven te gaan.

Ook het weer viel mee, we hebben zelfs ge-bbq-t ;). 

Bedankt voor de tip: Megapret in Lievelde is erg leuk. Kortom we hebben genoten en maken reclame voor jullie. Hartelijke groeten van ons. Fam Q.

profile_picture_fb_profile_logomark

Februari.

Beste Dave en Chantal,

Wat hebben wij afgelopen weekend enorm genoten van jullie knusse, gezellige, comfortabele natuurhuisje. Wat een genot. Houtkacheltje aan. We hebben heerlijk gewandeld, kastelen bezocht en het Nationaal Onderduikmuseum. 

We hebben al veel Natuurhuisjes gehad, maar nog nooit één die zo compleet en verzorgd was als deze. 

Je kunt echt zien dat jullie er veel zorg aan hebben besteed. Kortom het was fantastisch! 

Lieve groetjes, S&A

profile_picture_fb_profile_logomark

Beste Dave en Chantal,

We willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne tijd die we in jullie huisje hebben gehad! We hebben ontzettend genoten en waarderen jullie service enorm! Bij binnenkomst kregen we de juiste informatie en werden we verrast door verschillende lekkernijen, wat erg gewaardeerd werd! Het was enorm fijn om gebruik te kunnen maken van jullie gastvrijheid. Terwijl wij in Duitsland waren en beseften dat we een telefoon waren vergeten met de QR code waren jullie bereid om een foto ervan te maken, waar we ontzettend dankbaar voor zijn. Terwijl wij ons een dagje vermaakten in Duitsland, kwamen we terug en stond een schone en verwarmde hottub klaar. Jullie service en gastvrijheid is echt helemaal top. Beter kan het niet en we willen jullie nog bedanken voor de tip van het bezoeken van een kerkdienst. We hebben een mooie zondagochtend gehad in de Euregio Christengemeente in Aalten. Bedankt voor alles. We hebben als bestuur van Ichtus landelijk (studentenvereniging) heerlijk kunnen uitrusten en kijken dankbaar terug. We wensen jullie het beste toe en hopen dat jullie ‘in vuur en vlam’ (ons jaarthema) mogen blijven. Liefs, bestuur van Ichtus Landelijk.  

profile_picture_fb_profile_logomark

Beste Dave en Chantal,

We hebben echt genoten van de midweek in huisjeinAalten. Wat een goed begin van het nieuwe jaar! Door de lockdown konden we weinig bezoeken, maar het huisje is zo fijn, daar kun je heerlijk de dag doorbrengen. En we hebben genoten van de omgeving! De natuur is hier prachtig. Hartelijk dank voor al het lekkers dat klaar stond!! Fijn dat er zoveel toeristische folders en kaartjes aanwezig waren. We komen zeker eens terug naar de Achterhoek! Groetjes, P+C, L+L

profile_picture_fb_profile_logomark

Januari 2022

Beste Dave en Chantal, 

Wat een heerlijk lang weekend was het in jullie prachtige huisje! We hebben enorm genoten! Prachtige inrichting, mooie omgeving en complimenten voor jullie gastvrijheid. Jullie zijn enorm betrokken en denken mee, dat hebben we enorm gewaardeerd! Heel veel succes de verbouwing van het andere huisje, die vast ook heel gaaf wordt! We komen zeker nog bij jullie terug. Groetjes, G + M, A+F

profile_picture_fb_profile_logomark

29 oktober 2021

We mochten een weekje in een gezellig en schoon huisje verblijven, in een mooie rustige omgeving. Echt aan alles was gedacht. 

Een warm welkom door de eigenaar en geen vraag was teveel. Bij aankomst een warme hottub waar we elke dag gebruik van hebben gemaakt, zo heerlijk! Halverwege de week zelfs helemaal schoongemaakt door de verhuurder en weer gevuld met schoon water. 

Goede kwaliteit bedden, een houtkachel voor de koudere dagen en op zondag verse broodjes! We hebben een topweek gehad. Jullie zijn zeer gastvrij!! 

Wilt u een ontspannen vakantie? Boek dan dit huisje!

Vriendelijke groet, Fam. H.

profile_picture_fb_profile_logomark

13 augustus 2021. Lieve Dave en Chantal, 

Wauw, wauw, wauw….. Dat is wat we zagen toen we het huisje binnenkwamen! Wat een weelde en ontzettend schoon en gespreid bedje. Wat hebben we genoten. Alles was werkelijk top! We hebben veel gezien, maar HuisjeinAalten spant de kroon!

Ontzettend dank voor alles. De verzorgde binnenkomst met al het lekkers en de fijne laagdrempelige mogelijkheid om contact te hebben tijdens ons verblijf!

Jullie mogen trots zijn op dit prachtige huisje!

Het allerbeste en we hopen … TOT ZIENS. Groetjes, K, J, A, S en J.

profile_picture_fb_profile_logomark

20-4-2021. Wat een fijne dagen hebben we gehad. Bedankt voor jullie gastvrijheid. We voelden ons echt verwend. We kwamen aan in complete luxe. Alles lag en stond klaar. De hottub was warm, de bedden opgemaakt , fruit op het aanrecht en de koelkast gevuld met salades en appeltaart. We hebben genoten van het huisje en de omgeving.Gaan jullie accommodatie zeker aanraden. Vele groetjes en wie weet tot een volgende keer. A, L, K, Y en B

profile_picture_fb_profile_logomark

Heerlijk tot rust gekomen met een prachtige omgeving. Echt een aanrader. Lieve groet T en T

profile_picture_fb_profile_logomark

We hebben een heerlijk en ontspannen verblijf gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien. Het ontbrak ons aan niets. Alles was aanwezig. Alles schoon en fris ook. De hottub was super. We hebben ook genoten van de prachtige omgeving. Het lijkt wel of je in het buitenland bent. Jullie zijn erg gastvrij. Hartelijk dank voor de gastvrijheid. Hartelijke groet, J, G en H

profile_picture_fb_profile_logomark

Onze familie wil jullie graag bedanken voor de fijne tijd hier. Jullie hebben een fantastisch huisje. Heerlijke bedden! Er ontbreekt werkelijk niets. De hottub was de kers op de taart. Wat een heerlijkheid. We komen zeker terug!! Lieve groet, C & T

cover_photo_fb_cover_logomark

19-3-2021 We hebben een heerlijke midweek gehad. Gastvrij ontvangen. Gezellig knus huisje en van alle gemakken voorzien. Mooie ruime tuin. We hebben heerlijk geslapen, lekker gewandeld in de mooie omgeving. Heerlijk in de hottub gezeten. Kortom: GENOTEN. Bedankt voor de goede zorgen. J & S

cover_photo_fb_cover_logomark

15-3-2021 Geweldig ontspannen weekend gehad in jullie huisje. Mooi gewandeld in de omgeving. Het lijkt wel buitenland hier. Flink getubd. Jullie hebben echt iets moois gemaakt van het huisje. Groet, Amber, Laura, Johan en David.

profile_picture_fb_profile_logomark

Het verblijf in het huisje in Aalten was heerlijk. Het was een heel sfeervol, brandschoon huis, met fijne hottub. We werden heel hartelijk onthaald, met veel info en er lagen ook lekkere hapjes en drankjes klaar. Heerlijk geslapen in goede bedden. Verder mooi gewandeld in prachtige omgeving. De communicatie verliep heel vlot en makkelijk. Wij willen nog wel eens terug. Met vriendelijke groet, M en A

profile_picture_fb_profile_logomark

6 maart 2021 Heerlijk weekje gehad hier in jullie mooie huisje! Gefietst, gewandeld en heerlijk in de zon gezeten! We komen vast een keer terug! Groetjes A en P

profile_picture_fb_profile_logomark

27-2-2021 Hallo Dave en Chantal, Hierbij een kleinigheidje voor alle luxe en service van deze week. Het huisje met alles daarbij voelde als thuis. We hebben ons goed kunnen ontspannen!

Heerlijk die opgemaakte bedden met lekker geurend beddengoed. Het uitje naar de bijenkasten vonden we echt leuk en ook leerzaam! De hottub vonden we fantastisch en is volop gebruikt en als laatste avond een heerlijk kampvuur gemaakt. 

Bedankt voor het regelen van de fietsen. We hebben dankzij de fiets- en wandelroutes mooi kunnen genieten van de Achterhoekse omgeving! Kortom bedankt voor alles en geniet met deze bon van een mooie bos bloemen!

We hebben echt genoten. Wie weet tot nog eens. J, A, H en T. 

profile_picture_fb_profile_logomark

15-2-2021 Alles is heel goed gegaan, we hebben volop genoten van het huisje en de omgeving. De tops waren wat ons betreft: knus, gezellig huisje met alle faciliteiten die je nodig hebt, super gastvrije ontvangst, brandschoon huisje, mooie omgeving om te wandelen en natuurlijk een hottub in de sneeuw is te gek. 

profile_picture_fb_profile_logomark

5-2-2021 Thank you for a perfect stay! Everything was perfect.  Loved the hottub + what a lovely house. We will be back. Thanks for making lockdown a blast. Dankjewel. The Thiels – Seattle USA + Haarlem 

cover_photo_fb_cover_logomark

31-1-2021 We hebben het echt heerlijk gehad! De jacuzzi is ons heel goed bevallen, zelfgestookt maakte het helemaal echt. Dave en Chantal, van jullie hebben we veel gastvrijheid en vriendelijkheid ervaren. Warm Welkom! Vers fruit bij binnenkomst. Bedankt! Gr. A&S

cover_photo_fb_cover_logomark

24 januari 2021. We hebben erg genoten van jullie huis, de hottub en de prachtige natuur in de Achterhoek. Het houthakken was ook erg leuk. Veel dank en we komen graag terug. Groet, Tom & Willemieke

profile_picture_fb_profile_logomark

15-1-2021 Beste Dave en Chantal. 

We hebben onwijs genoten van de rust in Aalten en de knusheid van het huisje. De hottub is ook zeker goed gemikt! Wellicht komen we nog eens terug wanneer er wat meer te doen is in de buurt (Corona-tijd)!

Groet, K&K&R

profile_picture_fb_profile_logomark

Ondanks de Corona-lock-down hebben genoten. Heerlijk wandelen in het bos. Bedankt voor het bijenarrangement en het krantje in de ochtend. Wat ‘n stilte hier. Heerlijk geslapen. Het was geweldig en we komen zeker terug.  Met vriendelijke groet, S en K uit A

cover_photo_fb_cover_logomark

8-1-2021. Hoi Dave & Chantal. Wat een gaaf huisje hebben jullie! We hebben genoten. Heerlijk geslapen, lekker buiten gespeeld en in de hottub gezeten. En zelfs in deze tijd was er genoeg te doen. Groetjes, R, J, V, M en E

profile_picture_fb_profile_logomark

4 september 2020. Hoi Dave en Chantal, We hebben echt een hele fijn tijd gehad, deze 10 dagen. Wat een geweldige gastvrijheid. Geen vraag was teveel. Het huisje was perfect. Heel schoon. Alles aanwezig. Geweldig! Ook mooi gefietst in de omgeving. Het was bijzonder! Complimenten. Hartelijk dank voor alles. Fam…… 

profile_picture_fb_profile_logomark

24 aug 2020 Wij hebben genoten. Prachtig knus huisje. Lekker veel groen rondom het huis. Heerlijk geslapen. Echt een plekje dat we zeggen, dat gaan we weer eens doen. 

PS. de krant iedere morgen en de broodjes .. TOPPY

profile_picture_fb_profile_logomark

15-8-2020. We hebben genoten van een heerlijke vakantie. Twee weken genoten. Ondanks de enorme zomerwarmte veel gefietst in de prachtige omgeving. Jullie service was grandioos! Het huisje ook heel fijn! Fam. …. C

profile_picture_fb_profile_logomark

16-7-2020 Dave en Chantal, Wat hebben we genoten zeg. Prachtige omgeving, heerlijk gefietst. Leuk dat jullie zo betrokken zijn. Zo hebben wij het nog nooit meegemaakt. En alles heerlijk schoon. Genoten van de hottub. Een hartelijke groet van fam……… 

cover_photo_fb_cover_logomark

6-7-2020 Hoi Dave en Chantal, Wij willen jullie allereerst bedanken voor jullie gastvrijheid!! Het is hier prima vertoeven en de buurt is prachtig. We hebben heerlijk gefietst en genoten van de omgeving. Heel veel dank en succes. Liefs, …. Uit Groningen

cover_photo_fb_cover_logomark

29-6-2020 Dag Dave en Chantal, We hebben een geweldige week in jullie huisje gehad. We hebben ook erg genoten van de omgeving. Bedankt ook voor jullie goede zorgen. We maken dat ook wel eens anders mee. Als we gezond blijven komen we graag nog een keer terug. Met groetjes van …..uit Onstwedde

cover_photo_fb_cover_logomark

Huisje in het groen is puur genieten:

Van jullie mooie ingerichte en fijne huisje(groen binnen en buiten)

Van de prachtige tuin met diverse zitjes

En natuurlijk de hottub( een aanrader om er bij te boeken)

Het mooie en rustige plekje

Genieten van de omgeving/ Achterhoek op de fiets/wandelen/scooteren

Fijn dichtbij Aalten: leuk om de gängekes tocht te doen
                                  Gezellige plekjes om te eten en drinken
                                  En bijzonder Broeder en Zuster
                                  Verschillende winkels

Al de extra’s van jullie, voelde of wij in een b&b waren

Kortom wij hebben een mooie vakantie gehad.
Hartelijk dank voor alles
Groeten van H en A

cover_photo_fb_cover_logomark

We hebben een geweldige week gehad. Het park is heerlijk rustig. En wat een fijn huisje is dit. Verrassend met de split-level-indeling. Puntgaaf afgewerkt. Vakwerk. Wat een rust en stilte hier. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Fam. ……. uit H. 

 

profile_picture_fb_profile_logomark

28 februari 2020 Hoi Dave en Chantal, Het was een heerlijke tijd hier in Aalten. We zijn goed uitgerust. De hottub, de vuurplaats, de trampoline en het groen om ons heen maakte het ook in de winter goed vertoeven in de tuin. De omgeving was prachtig en groen en er was genoeg te doen. Jouw tips Chantal waren uitstekend. We zijn naar de Bekkendellen, naar het Wokrestaurant en naar het zwembad in Bocholt geweest. De kringloopwinkel in Aalten was ook gezellig. In huis was het gezellig door de houtkachel en de leuke stijl van meubels en kleuren. Al met al dus een top-tijd gehad! We komen zeker een keer terug. Groetjes en hartelijke bedankt! Van….. uit Harderwijk.

profile_picture_fb_profile_logomark

21-2-2020 t/m 24-2-2020 Beste Dave & Chantal, Bedankt voor het gebruik van jullie prachtige huisje. Wij hebben ontzettend genoten. Tot volgende keer. Groetjes…..uit Rotterdam

profile_picture_fb_profile_logomark

16-2-2020 Hi Dave, hi Chantal,
Thanks for having us. We had a great time. We enjoyed the hottub a lot. Wish you all the best.

profile_picture_fb_profile_logomark

Ihr seid tolle Gastgeber. Wir hatten eine shöne Zeit hier. Vielen Dank 🙂